U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

RUIM 3-SLPK APPARTEMENT MET TERRAS NABIJ ZEE

De residentie ‘James’ is een keurig appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken. Het omvat: a) kelderverdieping: met stookplaats, tellerkelder (gas en water), gemene kelder en 5 private provisiekelders ; * b) gelijkvloers: met inkom- & tussenhall, vernieuwde lift, traphall, ruimte met elektriciteitstellers en handelsruimte * c) 5 verdiepingen: met telkens 1 appartement. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Plat dak, met roofing. De bewoonbare oppervlakte van het appartement bedraagt 150 m². Buitenschrijnwerk in PVC, voorzien van dubbele beglazing . Tegelvloeren in de hal, badkamer en keuken. Eiken parket in de living. Laminaat in 2 slaapkamers. Vinyl in de 3de slaapkamer. Het appartement is voorzien van parlofoon, stadswater, elektriciteit (.. tarief), internet, distributie, digitale tv, telefoon, aardgas, collectieve verwarmings- en warmwaterdistributie (fonten radiatoren + digitale caloriemeters * gemeenschappelijke brander op aardgas. Het appartement zal vrij zijn bij het verlijden van de akte. Het appartement is zeer energiezuinig. De algemene maandelijkse kosten bedragen: € 24,57/maand.

Het betreft een appartement op de derde verdieping:
A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :
Inkomhal met parlofoon (3,090 x 1,70),- living (4,70 x 6,52) + loggia (0,90 x 3,92), grote keuken (8,50 x 2,25) met keukenblok met boven- en onderkasten en met oven, gaskookplaat, dampkap, inox afwasbak, aansluiting voor wasmachine en droogkast en reeks kasten, -sas,- berging,- vestiaire,- toilet,- nachthal met ingemaakte kasten + ingemaakte vestiairekast,- slaapkamer 1 (2,93 x 3,95),- terras (2,85 x 0,80),- 2de slaapkamer (3,34 x 2,76),- grote berging/dressing (2,34 x 2,46),- badkamer (1,98 x 2,71)met ligbad, wc en lavabo,- grote master-bedroom (4,88 x 3,74),- grote kelder nr. 3 in de kelderverdieping.

B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
Honderd vijftig /1.000-sten (150/1.000-sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Ligging: Gelegen in het hartje van Oostende, op amper een boogscheut van de Zeedijk (Albert I Promenade), op 150 m van het Casino Kursaal, van de markten en van het strand.

Notariskosten: eerste en enige woning : 11.831 € of in alle andere gevallen : 23.281 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch