U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

CENTRAAL GELEGEN 3-SLPK APPARTEMENT

Zonnig en welgelegen appartementsgebouw op de hoek van de Kaaistraat en de Groentemarkt (zuid-west gericht * mooi open zicht), met slechts 5 appartementen (één per verdieping). De residentie werd gebouwd in 1960 op een perceel bouwgrond van 125 m². Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 117 m² en een beschermd volume van 320 m³. Gemeenschappelijke inkom- & traphall + lift. Gerenoveerde voorgevels. Nieuwe gemeenschappelijke stookinstallatie op aardgas. Het buitenschrijnwerk van het appartement is vernieuwd, met ramen in witte kunststof (PVC) voorzien van dubbele beglazing. Laminaat-parket in de living en de 2 voor-slaapkamers. Novylon in 3de slaapkamer en hall. Marmerachtige faience en dito tegelvloer in de keuken, badkamer en toilet. De algemene onkosten bedragen : € 600/jaar (geen beroepssyndicus * wel mede-eigenaar).

Het betreft het appartement gelegen op de tweede verdieping en omvattende:

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :

Ruime inkomhall met ingemaakte vestiaire en parlofoon,- hoek-living (8.55 x 3.72),- keuken (4,27 x 1,90) met vaste eettafel en keukenblok voorzien van onder- en bovenkasten + ingebouwde aardgas-kookplaat, oven, dampkap, dubbele inox-afwasbak, koelkast en nis + microgolfoven,- nachthall,- slaapkamer 1 (4,40 x 3,35),- toilet,- slaapkamer 2 ( 3,70 x 3),- badkamer met ligbad, toiletmeubel + ingebouwde lavabo (marmeren tablet),- overdekte koer-berging met elektrische boiler en aansluiting voor was- en droogautomaat,- en achter-slaapkamer (4,12 x 2,15), kelderberging nr. 2.

B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:

Één/zesde (1/6de)der gemene delen, waaronder de grond.


Zeer zonnig gelegen op de groentenmarkt en nabij het stemmig & toeristisch pleintje tussen het Visserskaai en de Sint-Franciscusstraat, volop in het hartje van het oud visserskwartier van Oostende-centrum. Op wandelafstand van het Mijnpleintje, Wapenplein, shopping-centrum, Sint-Petrus & Pauluskerk, strand en station. Supermarkt en bakker binnen handbereik! Elke week markt op donderdag –en zaterdagvoormiddag!
Do2563 Fi64


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch