U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

PRACHTIG & UNIEK GELEGEN 2-SLPK-APP * VERKOCHT AAN DE VRAAGPRIJS!

omvattende:

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :
het appartement: inkomhall met voordeur + judasoog, videofoon, en dubbele deur in fumé-glas (naar living),- sas + ingemaakte kasten,- toilet (blauwe faiënce),- living (6,20 x 4) met prachtig zicht op de Mercatordok & jachthaven (zonnig gans de dag),- keuken (5,75 x 2) met ingemaakte kast, en keukenblok (onder- & bovenkasten in witte meubelplaat), voorzien van ingebouwde inox afwasbak, elektrische kookfornuis, dampkap, en frigo-diepvriezer (blauwe faiënce (mooi zicht op de jachthaven),- nachthall met vestiaire + ingemaakte kasten,- badkamer met ligbad en lavabo (blauwe faiënce),- ruime slaapkamer (15m²),- balcon,- 2de slaapkamer (3,72 x 2,81),- en kelderberging nr. .. ;

B) IN MEDEEIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
De …. quotiteiten op duizend der gemene delen van het Complex, waaronder de grond (…./1.000-sten).

Vernieuwde buitenschrijnwerk (vooraan) in witte kunststof (PVC), en voorzien van dubbele beglazing. De residentie Claridge werd stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1972.
Het appartement is voorzien van elektriciteit, teledistributie, telefoon, videofoon, centrale verwarming + koud- & warmwaterdistributie.

Gelegen in het hartje van Oostende, aan de Kapellebrug, op amper een boogscheut van het Station, de Delhaize, het Stadhuis, de visserskaai, en op wandelafstand van het klein strand (staketsel), de Casino, en het Maria-Hendrickapark (’t Bosje), en het park. Het appartement is onmiddellijk vrij van gebruik, en heeft een oppervlakte van 80 m². Gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers.

De maandelijkse algemene onkosten (syndic + koud- & warmwater & chauffage) bedragen : € 125.,00
Do1746 Fi70


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch