Over ons

Agence Vermeersch werd in 1977 opgestart door Patrick Vermeersch en Hilde Debucquoy. Sinds 2004 werkt hun dochter Ulricke Vermeersch mee aan de groei van dit prachtige familiebedrijf en sinds 2014 vervolledigde de jongste dochter Julie Vermeersch dit team als professioneel fotografe. Agence Vermeersch is een goed draaiend en gekend vastgoedkantoor in Oostende en omstreke.. voorheen gevestigd te Oostende, Rogierlaan 50 en sinds 1 oktober 2010 in de Koningstraat 44 en Van Iseghemlaan 129.

Ons nieuw kantoor is uiterst professioneel uitgerust en ligt zeer centraal (op amper een boogscheut van casino, zeedijk en shoppingscentrum). In de 4 zeer opvallende (en steeds verlichte) etalages, bieden wij via ‘diashow’ en sierlijke ‘affichehouders’ een duidelijk overzicht van alle tekoopgestelde eigendommen.

Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in de verkoop van eigendommen. Dit is onze kernactiviteit. Deze specialisatie is de sleutel van het succes en biedt daarenboven veel voordelen qua efficiëntie en gunstig resultaat. “ Snel, vlot, en probleemloos verkopen”, is wat wij nastreven; Maar even belangrijk is de professionaliteit, eerlijkheid, snelle service, goede reputatie, constante & onontbeerlijke gedrevenheid en vooral de ernstige & vakbekwame manier van handelen!

Maak snel kennis met ons enthousiast team van ervaren medewerkers.