Uw eigendom verkopen?

Succes in de verkoop heeft tevens veel te maken met een correcte waardebepaling. Als bijzondere troef hebben wij het voordeel om te kunnen genieten van een ervaring & vakkennis (sinds 1977), wat uiteraard van onschatbare waarde is. Omdat wij U graag van dienst willen zijn, schatten wij Uw eigendom gratis en zonder verplichtingen. Bel ons gerust op voor een gratis en vrijblijvende schatting, of vul het formulier in.
Agence Vermeersch geniet zowel bij kopers als verkopers van het volste vertrouwen, en kan haar uitgebreid cliëntele een optimale en vakkundige service verzekeren. Ons hoofddoel is er voor te zorgen dat de zaken afgehandeld worden op een correcte en vriendschappelijke wijze, zodanig dat iedereen achteraf heel tevreden kan zijn. Het is van de mond-aan-mond reclame dat wij het moeten hebben, en dit verkrijgen wij maar door ons telkens opnieuw te bewijzen. Maar al te best weten wij, dat het in ons beloofde vertrouwen, in geen geval beschaamd mag worden!
 

Wat mag de kandidaat-verkoper van ons verwachten ?

Wij verzekeren U dat wij Uw eigendom snel, goed, correct, en zorgzaam zullen verkopen. Met onze goede marktkennis in de streek is dit zelfs al mogelijk na enkele dagen !
Wij garanderen U een professionele waardebepaling.
Wij maken er een erezaak van om iedere opdracht tot een goed einde te brengen.
Wij bieden U een uitgebalanceerde en gerichte publiciteit, en kijken hierbij niet op een cent.
Wij plaatsen advertenties (met foto’s) in de regionale en binnenlandse (dag)bladen. Onze tekoopgestelde woningen verschijnen niet alleen op onze eigen (druk-bezochte) website, maar tevens op de beste vastgoedwebsites (w.o. Immoweb, Vlan, Zimmo, enz.). In ieder geval zorgen wij er voor dat Uw eigendom zeer uitgebreid en gunstig in het zonnetje wordt gezet, én dit voor een zo’n breed mogelijk publiek.
Tijdens de bezichtiging zijn wij altijd zelf aanwezig.
Dagelijks sturen wij doelgerichte mailingen naar ons bestand met woningzoekenden.
De verkoopsonderhandeling met gegadigden wordt steeds gevoerd in overleg met U.
Maandelijks ontvangt U van ons een rapportering (hierop vindt U o.m. een opsomming van alle kandidaat-kopers die informatie verkregen of Uw eigendom bezochten, alsook waar en op welke wijze wij Uw eigendom publiceren).
Wij zorgen tevens voor het opvragen van het bodemattest, het kadastraal uittreksel + plan, de stedenbouwkundige informatie, de juridische stukken, en alle overige relevante informatie, alsook kunnen wij u informeren voor het goedkoopste elektriciteitsattest en E.P.C. (energieprestatiecertificaat). Bij het opmaken van de verkoopovereenkomst zorgen we er voor dat deze zo goed als volmaakt is, en dat er geen opschortende voorwaarden opgenomen worden die de koop achteraf op de helling kunnen zetten. Uiteraard controleren wij hierbij de eigendomsakte, en onderzoeken wij de eventuele erfdienstbaarheden. Ter controle sturen wij meestal een project van de compromis door naar de tussenkomende Notarissen. Zelfs na de verkoop is de kous voor ons nog niet af, integendeel. Wij volgen het verloop van de zaak nauwgezet op, totdat de akte verleden is.
“And last but not least”, wij werken voor U onder het motto “No Cure No Pay” (geen resultaat, geen kosten) ! Vanaf het begin van onze samenwerking investeren wij, U betaalt echter enkel en alleen het overeengekomen commissieloon wanneer de verkoopsopdracht tot een goed einde gebracht wordt. Met ander woorden : “er zijn hoegenaamd geen kosten ingeval de verkoop niet gerealiseerd wordt”.
 

Wat mag de kandidaat-koper van ons verwachten ?

Een huis kopen is naar alle waarschijnlijkheid één van de belangrijkste beslissingen in Uw leven, en een situatie waarmee de meeste mensen maar één of enkele keren in een leven te maken hebben. Diverse vragen zullen U te binnen schieten zoals :
  • Is de vraagprijs wel realistisch ?
  • Hoe kan ik het beste onderhandelen ?
  • Welke juridische haken en ogen zitten er aan de woning ?
  • Hoe is eigenlijk de bouwtechnische onderhoudstoestand van de woning ?
Met al deze vragen kunnen wij U terzijde staan.
Wij bieden U een gedetailleerde “woningbrochure” met een hele reeks digitale foto’s en plattegronden van het pand & perceel, en geven U alle noodzakelijke informatie (w.o.: adres, prijs, notariskosten, kadastrale gegevens, e.d.m.).
In ons kantoor bieden wij U een warm onthaal, en een digitale fotopresentatie van al de eigendommen die wij te koop stellen. U vindt uiteraard deze woningen terug op onze goed bezochte internetsite, alsook op verschillende belangrijke vastgoedwebsites, zoals : Immoweb, Vlan, Vitrine, Zimmo, Tips, enz. Wij doen al het mogelijke voor een snelle en correcte opvolging voor wat bezichtigen en onderhandelen betreft.
Zelfs buiten de kantooruren en tijdens het weekend zijn wij beschikbaar voor afspraken.

Wij staan U bij met raad en daad, geven U graag alle nodige vastgoedadvies, en verzekeren U een vlotte begeleiding tot bij het verlijden van de notariële akte, en indien nodig zelfs langer.
 

De tips

Wij zorgen voor de vindbaarheid van alle eigendommen, dit door middel van publicatie naar verschillende media zoals het internet (immoweb, vlan, zimmo, vitrine, sociale media en eigen website) en lokale weekblad.