U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Zandvoorde

Omschrijving

UNIEKE, RECENTE VILLA * VERKOCHT IN 3 WEKEN AAN DE VRAAGPRIJS!

Prachtig ingerichte villa in moderne stijl, met zuidgerichte achtertuin, en met een uniek mooi open zicht op de velden en het natuurreservaat Ter Zwaanhoek. Deze ééngezinswoning werd stevig en op traditionele wijze gebouwd in 2003, op een perceel bouwgrond met een breedte van 19 m. op een diepte van 32 m. Het heeft een bebouwde oppervlakte van 142 m², een benutbare oppervlakte van 360 m², en een volume van 1.119 m³. Aan de linker zijgevel (noordkant) werd een vergunde en moderne carport aangebouwd in een constructie van verzinkt staal (met afdak in gebogen kunststof). Stevige funderingen (stort-beton tot op vaste grond) + funderingsbalken (in gewapend beton). Geïsoleerde vloerplaten in gewelven (van gewapend beton + chappe). Verzorgde buitengevels, deels uitgevoerd in een paramentsmetselwerk van gevelsteen, en deels afgewerkt met een vlakke gevenbezetting (grijze specie). Voorzien van geïsoleerde spouw & binnenmuren in snelbouwsteen. Deur-& vensterdorpels in harde blauwsteen. Buitenschrijnwerk uitgevoerd in gelakte aluminium, voorzien van superisolerend dubbelglas + auto-matische zonne screening. Dubbel hellend dak, perfect geïsoleerd, en afgewerkt met leien. Op de dakverdieping is er achteraan en opzij een groot zonneterras, belegd in hardhout + inox balustrade (lijkt precies op het dek van een boot). De woning is voorzien van een goed alarmsysteem (+ meldkamer). Prachtige tegelvloeren in blauwsteen in de vertrekken beneden. Voleiken parket op de verdieping. Voorzien van Domotica, en centrale verwarming met generator op aardgas. Oprit + voetpad (in betonnen klinkers). Verzorgd voortuintje, en zonnige achtertuin met houten tuinhuis, groot zonneterras (in blauwsteen), en visvijvertje.
INDELING :

a)gelijkvloers: inkomhall (2,90 x 2,55) met voordeur, schuifdeur (naar living), en reeks kasten (+ tellers van water, gas, en elektriciteit),- vestiaire-nis,- toilet met hang-w.c. & lavabo,- ruime living (72 m²), met prachtige open trap in aluminium (+ glazen bordes),- open keuken (6,75 x 3,05) met eethoek, en moderne keukeninrichting (Bulthaup-kitchen * gekend Duits merk), met werkblad in inox + ingebouwde inductie-kookplaat, dampkap (+ krachtige buitenmotor), vaatwasautomaat, frigo, en oven,- office (4,70 x 1,90) met aparte ingang, + ingemaakte kasten, en 3 elektrische verdeelkasten,- voorraadkelder (3,50 x 2,80),- en carport (10,50 x 3) ;
b)Eerste verdieping: overloop & polyvalente ruimte (9 x 4,30) + metalen zoldertrap,- stookplaats met condensatie-generator op aardgas,- toilet met hang-w.c.,- voor-slaapkamer (5,05 x 4,20),- midden-slaapkamer (5,05 x 3,75),- wasplaats (2 x 1,60) met aansluiting voor was- en droogautomaat,- luxueus-ingerichte badkamer (4,55 x 4,25) met in-loop-douche, groot ligbad, en toiletmeubel + 2 lavabo’s (granieten tablet),- sas met linnenkasten,- lange doorgang (naar achter-slaapkamer),- dressing,- en master-bedroom (5,05 x 4,30) ;
c)Zolderverdieping: loftruimte-bureau (9,60 x 6,16),- zolderberging,- en groot L-vormige dakterras met plankenvloer in hard hout + vloerverlichting (uniek open landelijk zicht * baadt gans de dag in de zon).


Voorzien van stads- & regenwater (citerne van 20.000 L.), elektriciteit (dag- & nachttarief),- teledistributie, internet-aansluiting, aardgas, centrale verwarming (generator op aardgas), en riolering (met septische put).
Berekend energieverbruik (kWh/m²) : 160.

Rustig gelegen in een kindvriendelijke verkaveling, aan de grens van het dorps-centrum van Zandvoorde en het agrarisch gebied.Op amper een boogscheut van het “Natuurgebied Zwaanhoek”, en verzorgd Stedelijk speelpleintje. Op wandelafstand van bushalte (goede en regelmatige busverbinding naar ’t centrum van de Stad-à-Zee), en nabij de 2 schooltjes (Stedelijk & vrij onderwijs * toegankelijk via een wandelpand langs het natuurgebied), nabij het stadsrandbos, het wijkpark ’t Kasteeltje, het marktpleintje, en de op- & afrit van de A-10 autosnelweg. Slechts 5 km. van het centrum van Oostende.
Do 2008 Fi 22

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch