Welkom op de website van Agence Vermeersch

Agence Vermeersch werd in 1977 opgestart door Patrick Vermeersch en Hilde Debucquoy, en was tot voor enkele jaren gevestigd te Oostende, Rogierlaan 50. In plaats van stilaan uit te gaan bollen, werd net het tegenovergestelde gedaan. Sinds 1 oktober 2010 werd een gloednieuw vastgoedkantoor ingericht in de Koningstraat nr. 44 en Vaniseghemlaan nr. 129. Deze verhuis heeft ons geen windeieren gelegd, integendeel..  Onze verkoopomzet is in amper 2 jaar meer dan verdubbeld ! In tijden van crisis is dit eerder ongewoon !

Ons nieuw kantoor is uiterst professioneel uitgerust en ligt zeer centraal (op amper een boogscheut van het Casino-Kursaal, zeedijk en shoppingcentrum). In de 4 zeer opvallende (en steeds verlichte) etalages, bieden wij via ‘diashow’ en sierlijke ‘affichehouders’ een duidelijk overzicht van alle tekoopgestelde eigendommen. Maak snel kennis met ons enthousiast team van ervaren medewerkers.

Al 36 jaar zijn wij uitsluitend gespecialiseerd in de verkoop van bestaande eigendommen. Dit is onze kernactiviteit. Deze specialisatie is de sleutel van het succes en biedt daarenboven veel voordelen qua efficiëntie en gunstig resultaat. “ Snel, vlot, en probleemloos verkopen”, is wat wij nastreven;  Maar even belangrijk is de professionaliteit, eerlijkheid, snelle service, goede reputatie, constante & onontbeerlijke gedrevenheid en vooral de ernstige & vakbekwame manier van handelen!

Wij hebben nooit de pretentie noch de wil gehad om als agence groot te worden. Daarentegen is het steeds onze betrachting geweest, om stap-voor-stap uit te groeien tot één van de betere en de betrouwbaarste vastgoedkantoren van de Kust. Hier zijn wij nog continu mee bezig. Al onze medewerkers proberen dagelijks het beste van zichzelf te geven. Met ons allen proberen wij perfectionisten te zijn in ons vak, met als enige doel ‘ons cliënteel tevreden te stellen’.

 T E L  :  0 5 9  5 0 0  6 0 0

Panden in de kijker

De Haan| € 460.000

 

Oostende| € 239.000

 

Oostende| € 275.000