GARAGEBOX +1
Foto 1 van 4
GARAGEBOX +1
Foto 2 van 4
GARAGEBOX +1
Foto 3 van 4
GARAGEBOX +1
Foto 4 van 4
GARAGEBOX +1
GARAGEBOX +1
GARAGEBOX +1
GARAGEBOX +1

GARAGEBOX +1

De Residentie ‘Ter Muyde’ is een keurig appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken. Het omvat: a) kelderverdieping: met fietsenberging, gemene kelders, private provisiekelders, inrit met automatische sectionaal poort en 9 garages - b) gelijkvloers: met verzorgde inkom- & tussenhall, vernieuwde lift (conform de veiligheidsnormen), trap, winkel en 7 garages - c) 6 verdiepingen: met telkens 2 appartementen – d) technische verdieping: met 1 appartement. Achtergevel in eternite schaliën. Vernieuwd platdak voorzien van isolatie (conform de isolatienormen van 2020).

De garage wordt gezamenlijk aangeboden bij een appartement in hetzelfde gebouw. Er wordt voorkeur gegeven aan de kandidaat-koper van het appartement. U kan zich aanmelden als kandidaat koper van de garage, uw gegevens worden op een lijst opgenomen. Indien het appartement verkocht wordt zonder de garage, dan wordt u op de hoogte gebracht.

Afmeting: 6m x 3m
Niveau: +1
Poort type: metalen kantelpoort

Aandeel in het gebouw: 30/10.000-sten in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Gelegen nabij de Sint-Janskerk en het Sint-Catharinaplein, in nabijheid van winkels, apotheek, bakker, slager en scholen. Goede en regelmatige busverbinding (bushalte a/d deur). Gelegen op amper 1 km van het strand en het centrum.


Informatieplicht

Stedenbouwkundige vergunning :Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd